mimiclouds

Önkéntesmunkák

2017. december 04. - mimiclouds

Sziasztok!

Rég nem volt már adományozással kapcsolatos bejegyzés. Ettől függetlenül nem voltam/voltunk tétlenek.

Pénzben most egy ideje nem adományoztunk, viszont mindig ott segítünk ahol tudunk. 

Nyár elején, késő ősszel elég sokat segítettünk fuvarban egy menhelynek. A legemlékezetesebb fuvar az volt, amikor Csöpikét vittük Püspökladányról Pécsre. Iszonyat stresszes volt az utazás, hiszen  a kutyusnak 4 órát kellett szinte folyamatosan az autóban tölteni. De nagyon ügyes volt, mint egy kisgyerek nézelődött az ablakon keresztül :) Mi reggel 09:00-kor indultunk el otthonról és este 20:00-ra értünk haza. Kicsit nagyon le voltunk strapálva :D

A másik két fuvar Püspökladány-Budapest útvonalon történt. A jobb alsó sarokban található 2 tündérmacit a fajtamentéshez vittük, a bal alsó sarokban található kutyust pedig a z újdonsült gazdiknak adtunk át.

april_2017-12-04-12-03-55-324.jpg

 

Azért voltunk önkénteskedni is természetesen. Késő ősszel került megrendezésre a Westivál, ahol a regisztrációnál voltam szöszkéntes. Havonta minimum egyszer elmegyünk a Rex állatszigetre sétáltatni és meglátogatjuk a kedvenc kutyusunkat Kavicsot, aki nagy szerelmem. Virtuálisan örökbefogadtuk és havonta egy bizonyos összegel támogatjuk. Illetve a Váci börtönben dolgozók családtagjainak szerveztek egy családi napot és kint voltam a Rex-el. Egy cicát és egy kutyust vittünk. Ketten voltunk és a fő feladat az volt, hogy szórakoztassuk a gyerekeket, vigyázzunk az állatokra és népszerűsítsük egy kicsit a menhelyt.

april_2017-12-04-12-04-31-852.jpg

A nyár és az ősz így telt el rajtunk. Természetesen  a tél beáltával nem hagyunk fel az önkénteskedéssel, hiszen nagy szükség van a segítségre mindenhol. Ha tehetitek ti is segítsetek egy kicsit jobbá tenni a világot :)

Szép Napot Nektek!

Zsó

A bejegyzés trackback címe:

https://mimiclouds.blog.hu/api/trackback/id/tr6213427003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása