mimiclouds

Ezt ki kell próbálnod!! L'oréal Extraordinary Low Shampoo Teszt

2018. január 22. - mimiclouds

Leszögezném, hogy a saját pénzemen vettem, mint ahogy minden terméket, amikről írni szoktam. Azt is tisztázni kell, hogy ezt a sampont száraz, vastagszálú, dús hajra ajánlják.Így ha Neked vékonyszálú, zsírosodásra hajlamos hajad van, akkor ez nem a te terméked, mert csak elnehezíti.

Különleges, szulfátmentes összetétele növényi kivonatokban gazdag, táplálja a száraz hajat, s a száraz haj különböző típusainak ápolására nyújt speciális segítséget: nagyon száraz (Extraordinary Oil), száraz festett (Color Vive) vagy sérült hajra (Total Repair 5).
1_3.PNG
2.PNG
3.PNG
Mi is ez a termék?
1_1.PNG

 

Hogyan kell helyesen használni?

  • 1. lépés
    Kezdd azzal,- ahogyan egy átlagos hajmosásnál is szokás- hogy langyos vízzel benedvesíted a hajadat. Ezt követően, a haj hosszától függően, 5-15 pumpányi adagot vigyél fel a hajmosókrémből nedves hajadra. Bátran használj többet a samponból a megszokottnál, hiszen 3 különböző terméket használsz relatíve.
  • 2. lépés
    A hajmosókrémet teljes hajhosszadra vidd fel, majd alaposan masszírozd el az ujjaiddal. Mivel nem habzik, fontos, hogy a terméket a hajtövektől, a hajvégekig kell felvinni.
  • 3. lépés
    Miután alaposan bemasszíroztad a hajmosókrémet, egyből kiöblítheted hajadból, kezeddel gyengéd, fésülő mozdulatokat alkalmazva. Fontos, hogy teljesen távolítsd el a krémet a hajadról, hogy ne maradjon zsíros tapintása. Ne feledd, hogy a sampon használata után nincs szükség balzsam vagy pakolás használatára, így bőven van időd az alapos öblítésre!

1_2.PNG

Szárítást követően gyönyörű, fényes és puha lett a hajam. Egyszerűen IMÁDOM.
Remélem tetszett Nektek ez a bejegyzés :) Ha esetleg Ti már próbáltátok, kérlek osszátok meg a gondolataitok komment formájában!
Szép Napot!
Nagy Ölelés

A bejegyzés trackback címe:

https://mimiclouds.blog.hu/api/trackback/id/tr2013595703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása