mimiclouds

L'Oréal True Match alapozó - Teszt

2017. február 19. - mimiclouds

A megújult True Match: “Tökéletesen illeszkedik az arc textúrájához és a finom Micro-gyöngyök segítségével hibátlanul elfedi az apró tökéletlenségeket. Gazdagították B-vitaminnal, E-vitaminnal és glicerinnel, amelyek táplálják a bőrt. Nem tartalmaz olajokat, parfümmentes és nem tömíti el a pórusokat.”

img1487519200835.jpg

“A True Match alapozók széles színválasztékában mindenki megtalálhatja a bőre tónusának és altónusának megfelelő árnyalatot. Nemcsak a világostól a sötétig, hanem a melegtől a semlegesen át a hideg árnyalatokig.”

Én a N1 Ivory árnyalatot választottam,mivel a semleges bőrtípushoz tartozom.

Pumpás üvegben kapunk 30ml alapozót nagyjából 4500Ft-ért.Nem ígéri hogy matt lesz az eredmény, de a végeredmény púderes.Nehéz elmagyarázni, de lényeg hogy nem volt komfortos a viselése.Gyorsan szárad, tehát lehet és kell is igazgatni, kivéve ha hibátlan és egyenletes bőröd van, mert akkor Neked találták ki. A fedése egy gyenge közepes, egyáltalán nem maszkos, de észrevehetően ott van. 

img1487519541430.jpg

Az első képen a rémes valóság, alatta pedig az alapozóval. Szépen egységesítette az arcbőröm, de a bőrhibák láthatóak maradtak. Másnak beválhat, de rajtam nem az igazi :( Száraz bőrre pedig esélytelen. Még a legkisebb száraz részeket is kiemeli az arcomon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mimiclouds.blog.hu/api/trackback/id/tr5312273203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása